4 artikel(en)

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Bijzonder kinderspeelgoed van DJECO!

dinsdag 23 januari 2018 16:59:26 Europe/Berlin

Het Franse kinderspeelgoed merk Djeco maakt bijzonder kinderspeelgoed voor jonge kinderen met de mooiste designs en de hoogste kwaliteit.

Regelmatig steekt Djeco speelgoed van vroeger in een nieuw jasje, met mooie patronen en vrolijke kleuren. De producten van Djeco worden door een team ontwikkeld van bekende illustratoren, ontwerpers en grafische kunstenaars en voorzien van fantasierijke illustraties.

Het brede assortiment van Djeco bestaat onder andere uit knutselpakketten, houten speelgoed, spelletjes, puzzels, kinderaccessoires en decoraties voor de kinderkamer.

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Annemarie Beeftink

Nieuwe collectie herfst/winter is binnen!

maandag 18 september 2017 10:48:11 Europe/Berlin

De nieuwe collectie hebben we uitgebreid met jassen van Numf en B'Young. Maar natuurlijk vind je in onze collectie de bekende merken als Le Pep, Villa Joy en Culture. Ook deze herfst en winter loop jij er weer picco bello bij!

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Annemarie Beeftink

Nieuw bij Yellow Birds Concept Store; SELECTED FEMME

dinsdag 7 februari 2017 21:15:07 Europe/Berlin

In onze concept store in Bussum hebben we onze collectie uitgebreid met een Noorse modemerk, dat tijdloze en elegante items ontwerpt, zodat jij jezelf van je mooiste kant kan laten zien. Laat je verrassen door de collectie van SELECTED FEMME. Lees meer

 

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Mage Company

Nieuw: horloges van BK Amsterdam

maandag 12 december 2016 16:32:00 Europe/Berlin

Op zoek naar een uniek en elegante horloge? De horloges van BK Amsterdam zijn verfijnd afgewerkt met details en hebben een verwisselbare polsbandje. Horloges van BK Amsterdam worden ontworpen in Amsterdam en elk horloge is daarom vernoemd naar een bekende straat van Amsterdam!

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Mage Company

4 artikel(en)

per pagina
Van hoog naar laag sorteren